Waar gaat het boek over?

Jezus is met een enorme Lichtcampagne bezig: Zichzelf bekendmaken in deze donkere wereld. En daar wil Hij jou voor inzetten. Wat een prachtige opdracht! Maar tegelijk soms lastig. Want je verlangt er misschien wel naar om Jezus’ Licht uit te dragen, maar hoe pak je dat nou aan?  En kun je dat wel?


Dit boek wil jou helpen licht te zijn in deze wereld, op jouw plekje. Je mag ontdekken dat je al licht bént! Je hoeft alleen nog maar te gaan stralen. Inspiratie van andere vrouwen, leuke tips en bemoedigende (Bijbel)teksten, laten je zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om aan Jezus’ missie deel te nemen. Je bent ervoor gemaakt!


Het boek kost €12,99 en is te koop in de christelijke boekwinkel of online. Ik vind het extra leuk als je het boek via mij bestelt, stuur me dan een mailtje met je gegevens. In Bunschoten-Spakenburg bezorg ik gratis. Anders komen er nog verzendkosten bij. 

Jij bent licht

Drie redenen om 'Jij bent licht' te kopen...

1

2

3


Je verlangt ernaar om meer van Jezus' liefde uit te delen in je leven, maar tegelijk vind je dit een lastige opdracht. In 'Jij bent licht' ontdek je dat je gemaakt bent om te stralen, zelfs al voel je daar niks van.  Laat je bemoedigen: je bent al licht!


Je wilt graag van betekenis zijn in je omgeving. Je bent benieuwd welke talenten je daarvoor hebt ontvangen en hoe je die kunt gebruiken om je geloof te delen. In 'Jij bent licht' vind je praktische tips die je zeker verder helpen in je ontdekkingsreis. 

Je wilt iemand in je omgeving graag een mooi cadeau schenken. De boodschap 'Jij bent licht' is een prachtig compliment om iemand mee te geven. Daarbij is de inhoud van het boek ook heel relaxt: jij bent al licht! Je hoeft het alleen maar te ontvangen. Dat is leuk geven toch?

"Ik voel me verwonderd en dankbaar! Al twee weken na verschijning van 'Jij bent licht' kreeg ik bericht dat de tweede druk  eraan komt! Zo fantastisch dat zoveel mensen mijn boek al hebben gekocht. Samen zijn we licht! Inmiddels ligt de nieuwe voorraad in de winkels en ook ik heb weer een verse stapel in huis. Heb jij al een exemplaar?"